Ves al contingut. | Salta a la navegació

Eines personals


Sou a: Inici / Notícies / 'Àsia a ritme de pedal', nova cita de la Nit del Viatger

'Àsia a ritme de pedal', nova cita de la Nit del Viatger

Elisabet Faura i Joan Rovira parlaran del seu viatge per dotze països asiàtics al Palau Cafè de La Seu d’Urgell, a les 22.00 hores
Cartell la Nit del Viatger
02/04/2008 17:46

La quarta projecció del cicle urgellenc ‘La Nit del Viatger 2008' convida aquest dijous Elisabet Faura i Joan Rovira. Els dos esportistes oferiran la xerrada ‘Àsia a ritme de pedal’.

Faura i Rovira explicaran les experiències viscudes en un llarg viatge pel continent asiàtic, iniciat el setembre de 2005 sense data de tornada. D’aquesta experiència en surt un fotomuntatge que recull les trobades i vivències acumulades en el transcurs de nou mesos de travessia per onze països.

La projecció tindrà una durada de 42 minuts. S'hi podran veure imatges de les zones més desconegudes del continent groc.

Aquesta nova sessió, que té lloc al Palau Cafè de La Seu d’Urgell, s’inclou en la campanya 'Nit sense fum'.

La setena edició de ‘La Nit del Viatger 2008’ compta enguany amb 8 projeccions diferents que mostren experiències i viatges en condicions extremes i en contacte amb la natura. La Nit del Viatger és una iniciativa que organitza el Servei d’Esports de l’Ajuntament de La Seu d’Urgell i Grifone, amb la col•laboració de Palau Cafè i la Unió Excursionista Urgellenca (UEU).