Ves al contingut. | Salta a la navegació

Eines personals


Sou a: Inici / Notícies / Astronomia i història, temàtiques dels nous cursos de la UNED Sènior

Astronomia i història, temàtiques dels nous cursos de la UNED Sènior

Les propostes formatives, d'una durada de 30 hores, són obertes a persones de més de 55 anys. La matrícula és oberta fins al 7 de febrer
UNED Sènior 2020
27/01/2020 18:10

La UNED Sènior de la Seu d'Urgell ofereix pel mes de febrer dos cursos formatius sobre astronomia i història. Ambdues propostes, obertes a persones de més de 55 anys, tindran una durada de 30 hores.

El curs "Astronomia: descobrir el cel" començarà el 13 de febrer i anirà a càrrec de Josep Nieto i Miguel Martín. Les classes es faran els dijous de les sis de la tarda a les vuit del vespre. L'objectiu de la formació serà que l'alumne adquireixi coneixements relacionats amb l'origen i l'evolució de l'univers, l'orientació a través de les constel·lacions i astres visibles durant el cel canviant, el domini del material òptic i nocions sobre astrofotografia.

Pel que fa al curs "Història: la Segona Guerra Mundial", l'impartirà l'historiador Carles Gascón, els divendres de dos quarts de sis de la tarda a dos quarts de vuit del vespre. El seminari s'iniciarà el 14 de febrer i vol aconseguir que els alumnes aprenguin sobre un conflicte que, amb totes les seves complexitats, ha estat determinant en la configuració del món actual.

Matrícula oberta

Per a més informació i per formalitzar la matrícula cal adreçar-se al centre de la UNED a la Seu d’Urgell, que es troba situat al segon pis del Centre Cultural Les Monges. Els interessats en els cursos també poden trucar al telèfon 973 351 619 o bé enviar un correu electrònic a . La matrícula és oberta fins al 2 febrer.

Temàtiques diverses

El programa formatiu està pensat per a totes aquelles persones adultes, jubilades o no, que tenen un esperit inquiet i ganes de continuar aprenent. La UNED Sènior compta amb un programa obert, interdisciplinari i molt flexible, en el qual no es fan exàmens. El seu propòsit no és formar professionals, sinó esdevenir un instrument perquè els assistents puguin entendre millor el món actual, ampliar els seus coneixements i establir relacions socials.