Ves al contingut. | Salta a la navegació

Eines personals


Sou a: Inici / Notícies / Aturada l'assistència de públic a activitats culturals a la Seu d'Urgell

Aturada l'assistència de públic a activitats culturals a la Seu d'Urgell

L'espectacle 'Imitólogo', d'Edu Mutante, resta ajornat novament i se li buscarà una altra data. Les diverses àrees de l'Ajuntament combinaran l'activitat presencial amb el teletreball els propers dies
Ajornat l'espectacle 'Imitólogo' a la Seu
14/10/2020 14:10

Davant l’evolució epidemiològica de la Covid-19 tant a l'Alt Urgell com a la resta de Catalunya, l’Ajuntament de la Seu d’Urgell ha confirmat aquest dimecres que suspèn les activitats culturals presencials, mentre que algunes altres queden ajornades per a més endavant.

Una de les primeres activitats afectades per aquesta mesures és l’espectacle ‘Imitólogo’, amb Edu Mutante que s’havia de representar aquest divendres 16 d’octubre. L'actuació, que ja s'havia programat inicialment per a la Festa Major, resta novament ajornada i ara es buscarà una nova data perquè es pugui dur a terme a la ciutat.

L'obra s'havia inclòs al nou programa Insomni Tardor, d'oci nocturn alternatiu per a joves, que organitza l’Oficina Jove de l’Alt Urgell. La resta d’activitats previstes a Insomni se celebraran quan l’evolució epidemiològica ho permeti.

D'altra banda, tal com ja havia avançat l'Arxiu Comarcal, avui dimecres a les 8 del vespre la conferència ‘Les arrels urgellenques de l’escriptora Palmira Jaquetti’, a càrrec d’Akior Santos, només es podrà seguir en línia: a l’enllaç https://youtu.be/oELqJed3TFk . Aquesta conferència s’inclou dins del cicle Parlem d’Història-Desenterrant el Passat, que de moment es podrà seguir en streaming però no de manera presencial. La mesura es fa amb la col·laboració de l’Arxiu Comarcal de l’Alt Urgell.

Teletreball i cita prèvia

D’altra banda, el personal dels diferents serveis municipals de l’Ajuntament de la Seu d’Urgell manté tota l’activitat municipal, però ara combinant el treball presencial amb el teletreball.

L’Ajuntament urgellenc segueix aplicant a nivell intern les mesures de prevenció de la Covid-19. Per això, l’atenció presencial es fa mitjançant cita prèvia. Tot i això, tant els ciutadans com les empreses i associacions cal que prioritzin els mitjans telemàtics o telefònics per fer tràmits amb el consistori. En aquells casos que no es puguin solucionar per aquests mitjans, podran demanar cita prèvia per rebre atenció presencial. Es pot demanar a l'enllaç: www.laseu.cat/tramits-i-serveis/tramits-i-serveis o bé trucant al 973 350 010.