Ves al contingut. | Salta a la navegació

Eines personals


Sou a: Inici / Notícies / Ausàs valora positivament la creació de la societat que gestionarà l'aeroport de la Seu

Ausàs valora positivament la creació de la societat que gestionarà l'aeroport de la Seu

L’alcalde urgellenc agraeix al conseller Joaquim Nadal la seva implicació en tot el procés per a la reobertura del camp de vol alturgellenc
Aeroport de la Seu - Imatge aèria
26/09/2007 11:39

L’alcalde de la Seu d’Urgell i diputat al Parlament de Catalunya, Jordi Ausàs, ha valorat molt positivament l’acord del Consell de Govern de la Generalitat, celebrat aquest dilluns, d’autoritzar la constitució de la societat limitada unipersonal “Aeroports Públics de Catalunya”. Amb aquesta nova eina, el Govern de la Generalitat gestionarà les infraestructures aeroportuàries que està impulsant i dels que li seran traspassats. Als aeroports que ja gestiona la Generalitat, s’hi hauran de sumar el de la Seu d’Urgell (futur Aeroport Pirineus-Andorra) i el de Lleida-Alguaire, que està en construcció.

L’alcalde Jordi Ausàs ha agraït al Conseller de Política Territorial, Joaquim Nadal, l’impuls decidit del govern català en tot el procés per a la reobertura de l’Aeroport de la Seu d’Urgell, primer adquirint el camp de vol a la família Betriu, propietària dels terrenys i després amb la redacció del Pla Especial, del Pla Director i del Pla de Vol del futur aeroport de la Seu d’Urgell, que estaran enllestits abans d’acabar l’any. La creació, ara, de la societat “Aeroports Públics de Catalunya” suposa per a Ausàs “un pas més i molt important en la direcció correcta per la reobertura d’aquesta important infraestructura que és cabdal per al desenvolupament econòmic de tota l’àrea pirinenca”.

Jordi Ausàs s’ha mostrat convençut que la determinació del govern català “ja no té marxa enrere” i que “la reobertura de l’aeroport de la Seu d’Urgell és un projecte necessari per a Andorra, la Seu i el conjunt del Pirineu, que planteja possibilitats importantíssimes de promoció industrial, comercial i turística i que obliga també la implicació decidida de les administracions espanyola i andorrana.