Ves al contingut. | Salta a la navegació

Eines personals


Sou a: Inici / Notícies / Autobús gratuït a la Seu per anar al cementiri el dia de Tots Sants

Autobús gratuït a la Seu per anar al cementiri el dia de Tots Sants

L'Ajuntament en garanteix el funcionament de les 10 a les 14 hores i de les 16 a les 18 hores El servei tindrà parades a la rotonda de Bisbes Prínceps, al carrer Comtat d’Urgell amb plaça de Joan Sansa, a la plaça de mossèn Pere Pujol, al carrer Bisbe Iglesias Navarri (pavellons) i a la plaça Catalunya 
Cementiri Municipal
30/10/2012 18:13

Com cada any, l'Ajuntament de la Seu d'Urgell posarà el pròxim dijous 1 de novembre, festivitat de Tots Sants, un servei d'autobús gratuït per arribar fins al cementiri municipal. El transport funcionarà durant tot el dia de les deu del matí a les dues del migdia i de les quatre a les sis de la tarda.

L'objectiu del servei és facilitar el desplaçament fins al cementiri municipal a totes aquelles persones que no disposen de vehicle, així com també per a persones grans o ciutadans amb dificultats de mobilitat.

L'autobús tindrà parades a la rotonda de Bisbes Prínceps, al carrer Comtat d’Urgell amb plaça de Joan Sansa, a la plaça de Mossèn Pere Pujol, al carrer Bisbe Iglesias Navarri (pavellons militars) i a la plaça Catalunya.

Pel que fa al recinte del propi cementiri, durant aquests dies hi haurà dos operaris de suport que es trobaran a disposició de totes aquelles persones que el visitin. El cementiri municipal restarà obert de les vuit del matí fins a les set del vespre.