Èxit de les degustacions de vedella i formatge del Pirineu a L'Illa Diagonal
La promoció de la IGP Vedella dels Pirineus i de la DOP Formatge de l’Alt Urgell i Cerdanya, el cap de setmana passat al centre comercial L’Illa Diagonal de Barcelona, ha estat tot un èxit. Corrobora aquesta valoració el fet que les degustacions d’aquests productes agroalimentaris pirinencs hagin superat el nombre de 1.500.
Concretament, s’han repartit un miler de racions de bistec tàrtar de bruneta ecològica i més de cinc-centes de formatge Urgèlia. Aquestes degustacions es van fer a l’estand que l’Agència Catalana de Turisme ha tingut instal•lat fins el passat dissabte a L’Illa Diagonal amb l’objectiu de promocionar el turisme interior i de muntanya.
L’Alt Urgell hi ha estat present també amb la Mancomunitat de Municipis per a la Promoció de l’Esquí Nòrdic i el Consell Comarcal, que hi ha distribuint un fullet, editat per a l’ocasió, amb els principals atractius que ofereix la comarca per a la temporada tardor-hivern. S'hi parla de la Via Romànica, el Camí de Sant Jaume, l’esquí nòrdic, el Món Màgic de les Muntanyes, les fires i els mercats.