Ves al contingut. | Salta a la navegació

Sou a: Inici / Notícies / Èxit de participació a la primera Trans-Olianenca

Èxit de participació a la primera Trans-Olianenca

Manu Sánchez guanya la cursa de 15 km amb un temps d'1h05min51s La prova de la Fundació Isidre Esteve la van completar 177 corredors vinguts d'arreu de Catalunya
16/04/2012 10:42

La primera cursa de muntanya Trans-Olianenca ha registrat una bona participació. Un total de 177 corredors van finalitzar la prova principal, de 15 quilòmetres, que va tenir com a guanyador absolut Manu Sánchez, amb un temps d'1h05min51s. Van completar el podi sènior Abdeslam Louah (de l'equip Fent Camí) i Joan Rosich (UEC Anoia). Albert Moliner va ser el guanyador en veterans i el tercer a nivell absolut.

La millor en categoria femenina va ser la solsonenca Sílvia Leal (1h18min35s), seguida de Meritxell Llinàs. Tal com reflecteixen els podis, la cursa va atraure corredors d'arreu de Catalunya, ja que s'havia promocionat tant a l'Alt Urgell com a Barcelona.

La prova ha estat organitzada per la Fundació Isidre Esteve i ha servit també per divulgar l'esport per a discapacitats. A banda de la competició, es va fer una caminada popular de 5 quilòmetres.

Es pot consultar la classificació en el document adjunt.