Ves al contingut. | Salta a la navegació

Eines personals


Sou a: Inici / Notícies / Balanç positiu de les primeres Jornades de Creixement Personal Kréixer a Puigcerdà

Balanç positiu de les primeres Jornades de Creixement Personal Kréixer a Puigcerdà

15/10/2009 10:27

L’Espai Kréixer acaba de fer el balanç de les primeres Jornades de Creixement Personal Kréixer. Pels cursos han passat una trentena de persones que, segons l'organització, "han sortit molt satisfetes de la formació rebuda per part dels quatre ponents que hi ha hagut durant el passat cap de setmana". Es tractava del lama Wang Chen; la psicòloga Gema Martínez (coach ontològica i transformacional); la doctora Marta Ligioiz (experta en neurobiologia del comportament i autora de llibres); i el psicòleg Xavier Guix (escriptor de llibres d’autoajuda).

L’objectiu de les Jornades era tractar els processos de canvi personal des de diferents àmbits com són l’espiritual-filosòfic, el psicològic, el científic i l’emocional. D’aquesta manera, els assistents van poder escoltar a tots els ponents i també van poder compartir consultes més personals amb els quatre especialistes.

Des de Kréixer ja es planteja la possibilitat de dur a terme la segona edició. A més, s’ha fet entrevistes amb cada un dels ponents, que es podran consultar, en breu, a la web www.espaikreixer.com

El lama Wang Chen va parlar sobre la meditació en el budisme tibetà i una recitació de mantres. Per la seva banda, Gemma Martínez va exposar diferents habilitats en el terreny del desenvolupament personal per mitjà del coaching.

La doctora Ligioiz va dur a terme un viatge a l’interior del cervell i el sistema nerviós per tal de donar una explicació científica a les diferents maneres d’actuar i la relació que hi ha entre cos i ànima, del tot inseparables segons la visió de la neurobiologia. Va posar punt i final a les xerrades el psicòleg Xavier Guix, que va fer una reflexió sobre la importància de trobar-li un sentit a les nostres existències. En aquest aspecte, Guix va insistir en la recerca d’un mateix i del què ens omple realment per dins, "més enllà de les fites materialistes de la nostra societat".