Ves al contingut. | Salta a la navegació

Eines personals


Sou a: Inici / Notícies / Bàsquet i anglès es combinen en un nou campus a Martinet de Cerdanya

Bàsquet i anglès es combinen en un nou campus a Martinet de Cerdanya

L'estada, dirigida a joves de 7 a 15 anys, s'organitzarà durant el mes de juliol. La impulsora del projecte és la jugadora urgellenca Clàudia Baraut
Clàudia Baraut
24/05/2017 18:25

Neix una nova oferta de lleure per a infants i joves a les comarques de muntanya: el Sunrise Basketball Campus. L'estada de bàsquet en anglès, dirigida a nens i nenes de 7 a 15 anys, s'organitzarà durant el mes de juliol a Martinet de Cerdanya. La impulsora del projecte és la urgellenca Clàudia Baraut, jugadora del Sedis Bàsquet en totes les seves categories i que la darrera temporada ha competit a l'equip Northunbria de Newcastle, a la primera divisió anglesa. 

Baraut explica que feia temps que tenia al cap muntar un campus de bàsquet al Pirineu. A més a més, la seva experiència a Anglaterra va motivar-la a fer-lo en anglès en constatar que "la llengua anglesa és bàsica per sortir a l'exterior; és per això que la proposta esportiva serà en aquest idioma".

L'activitat, coordinada per Baraut, també comptarà amb la participació d'una altra jugadora de l'equip de Newcastle, un entrenador de la mateixa categoria i un monitor de bàsquet bilingüe.

Programa d'activitats

El Sunrise Basketball Campus oferirà als matins tecnificació de bàsquet, amb atenció personalitzada en anglès per edat i categories. Les tardes s'ocuparan amb competicions individuals i col·lectives, a més de diferents propostes de lleure. Segons ha indicat Baraut, "l'objectiu és que els joves aprenguin noves coses en la pràctica de l'esport i l'anglès d'una forma lúdica, i no pas com es fa a l'escola". 

Les activitats que es duran a terme són l'hípica, el ràfting, jocs diversos i excursions per visitar els atractius de la zona. Per a la jugadora urgellenca, "Martinet de Cerdanya és un marc incomparable, que ofereix moltes possibilitats tant per a la pràctica de l'esport com de lleure".

La proposta de Baraut compta amb la col·laboració de l'Ajuntament de Montellà i Martinet, que cedeix una pista esportiva exterior i una al pavelló municipal per la pràctica de les activitats esportives, a més de l'escola on s'allotjaran els participants, els menjadors i les piscines.