Ves al contingut. | Salta a la navegació

Eines personals


Sou a: Inici / Notícies / Bellver de Cerdanya i Sort són enguany 'Pobles de Circ'

Bellver de Cerdanya i Sort són enguany 'Pobles de Circ'

El municipi cerdà estrenarà la programació d'enguany amb 'La Cisquestra', aquest diumenge 2 d'agost. La proposta per apropar aquest gènere a poblacions petites també farà parada enguany a Ulldemolins i Prats de Lluçanès
'Back to the classics' (Companyia Planeta Trampolí)
31/07/2020 13:10

Bellver de Cerdanya i Ulldemolins seran els dos primers municipis que gaudiran a partir de l'agost dels espectacles del programa 'Pobles de Circ', que impulsen el Departament de Cultura i l'Associació Catalana de Professionals del Circ (ACPC). Es tracta d'una de les mesures del Pla d’Impuls al Circ 2019-2022, que portarà aquest 2020 espectacles i tallers a quatre poblacions de menys de 10.000 habitants d’arreu del territori. Abans no acabi l'any, l'activitat també arribarà a dues altres poblacions: Sort i Prats del Lluçanès.

En total, es programaran 13 espectacles de diferent format així com quatre tallers a càrrec d’espais de formació de circ pròxims. El tret de sortida serà a Bellver, aquest diumenge 2 d'agost amb l’espectacle itinerant “La Cirquestra”. Més endavant també es podrà veure al municipi cerdà l'espectacle 'Back to the classics', de la companyia Planeta Trampolí.

'Pobles de Circ' vol difondre la creació de circ catalana i donar més oportunitats d’exhibició per a les companyies. La selecció de les companyies programades s’ha dut a terme mitjançant una convocatòria adreçada a les companyies de circ catalanes. A Ulldemolins es podrà veure l'espectacle 'Total Glamour', de The Sullivan's, i 'Back to the Classics'.