Ves al contingut. | Salta a la navegació

Eines personals


Sou a: Inici / Notícies / Beneficiaris del projecte Aliments per la Solidaritat de l’Alt Urgell participen en un taller d'alimentació saludable

Beneficiaris del projecte Aliments per la Solidaritat de l’Alt Urgell participen en un taller d'alimentació saludable

La sessió, que s'ha dut a terme al CETAP, ha anat a càrrec de dos alumnes del darrer curs del Grau de Nutrició Humana i Dietètica de la Universitat de Lleida
Taller de nutrició saludable al CETAP de la Seu d'Urgell (Foto: Ajuntament de la Seu)
11/04/2018 17:22

Aquest dimecres ha tingut lloc a la Seu d’Urgell un taller de nutrició adreçat als usuaris del Banc dels Aliments de l’Alt Urgell. La sessió informativa l'ha organitzada el Banc dels Aliments de les comarques de Lleida, sota la coordinació d’Oriol Berenguer i membres del Consorci d’Atenció a les Persones de l’Alt Urgell (CAPAU).

La portaveu del consorci alturgellenc, Anna Vives, ha destacat la importància de la col·laboració amb la Universitat de Lleida, "per dotar les persones beneficiàries de l'entitat solidària de les nocions bàsiques per cuinar i combinar aliments de forma equilibrada i sana”. Vives ha indicat que ja s’havien realitzat tallers sobre aquesta matèria amb anterioritat. "Es tracta d’una proposta que s’ha consolidat”, ha subratllat.

En el taller hi ha participat prop d’una vintena de persones usuàries del Banc dels Aliments que han rebut indicacions per menjar de forma saludable. Dos alumnes del darrer curs del Grau de Nutrició Humana i Dietètica de la Universitat de Lleida, Albert Alonso i Javi Bonilla,han estat els responsables de la xerrada.