Ves al contingut. | Salta a la navegació

Eines personals


Sou a: Inici / Notícies / Bibliopiscina a la Seu d'Urgell fins a finals d'agost

Bibliopiscina a la Seu d'Urgell fins a finals d'agost

La Biblioteca Sant Agustí habilita un espai de lectura a la piscina municipal amb còmics, contes, revistes i diaris. També proposa un seguit d’accions, com són l'hora del conte, jocs de taula i tallers d’estiu, entre d'altres
Bibliopiscina a la Seu d'Urgell
21/07/2016 11:50

La Biblioteca Sant Agustí de la Seu d'Urgell organitza un estiu més a la piscina municipal l'activitat de Bibliopiscina, que es durà a terme tots els dimecres i divendres del mes de juliol, de 4 a 6 de la tarda. Pel que fa a l'agost, a partir del dia 8, les sessions es realitzaran els dilluns, dimecres i divendres.

El servei municipal habilita fins al 31 d'agost un espai de lectura en què els ciutadans disposen de materials per a diverses edats i interessos que permeten una lectura ràpida, com ara còmics, contes, revistes i diaris. També proposa un seguit d’accions, com són l'hora del conte, jocs de taula i tallers d’estiu, entre d'altres.

La directora de la Biblioteca Sant Agustí, Lourdes Esteve, destaca que la proposta "va funcionar molt bé l'any passat" i s'ha optat per repetir l'experiència "per sortir de l'edifici habitual, perquè ens coneguin i utilitzin els nostres serveis". L'objectiu de la Bibliopiscina és "contribuir a promocionar la lectura, captar nous lectors i vincular el fet de llegir amb el temps de lleure".