Ves al contingut. | Salta a la navegació

Eines personals


Sou a: Inici / Notícies / Bloggers d'Espanya i França visiten Andorra per descobrir l'oferta turística d'hivern

Bloggers d'Espanya i França visiten Andorra per descobrir l'oferta turística d'hivern

27/01/2010 10:28

Andorra Turisme ha gestionat la visita a Andorra dels principals bloggers de viatges de França i Espanya el proper cap de setmana (29, 30 i 31 de gener). Els convidats participaran en una competició temàtica sobre el país. Els 20 participants realitzaran diferents proves cronometrades en els dominis esquiables de Vallnord, Grandvalira i Naturlandia així com al Palau de gel. També gaudiran d’un matí de shopping i relax a Caldea.

Aquesta activitat sorgeix després de l’èxit obtingut en la primera trobada de bloggers a Andorra durant el passat mes de juliol del 2009. En aquesta trobada es van convidar 5 bloggers francesos que engloben la principal oferta de blogs de viatges per Internet del sud de França. Els experts van realitzar diferents activitats de natura, senderisme i aventura al Principat durant un cap de setmana.

Després de l’activitat, van ser publicats 12 articles que van rebre més de 300 comentaris de diferents usuaris. Cada blog va rebre una mitjana de 630.000 visites per mes.

Els responsables de les pàgines web més consultades pel públic www.ohmybloogness.com i www.suchablog.com (París), www.jayworld.fr (Tolosa); http://leblog.vendeesign.com (Talmont St Hilaire) a França; www.ateneupopular.com (Lleida); http://etc.territoriocreativo.es/ (Madrid); o http://destinosactuales.wordpress.com i www.reporterasfashion.com (Barcelona).

Aquesta acció de màrqueting pren la seva rellevància si es té en compte que del total de la població europea, un 24% ha utilitzat blogs i fòrums de  viatges abans de adquirir un viatge. Entre ells, el 35% era d’origen francès, el 27% italiana, 23% alemanya, 17% espanyola i el 15% anglesa. S’estima que durant el darrer any, el 68% dels usuaris d’Internet francesos han decidit la seva destinació de vacances després d’haver consultat diversos comentaris d’altres usuaris publicats a Internet (40%) o bé han seguit les recomanacions d’un amic o de la família (80%).

L’opció de poder aparèixer en blogs especialitzats en viatges ofereix una gran oportunitat d’utilitzar un canal més directe per promocionar Andorra com a destinació turística. Actualment, Internet ofereix al viatger moltes facilitats en la recerca turística per planificar les vacances a qualsevol destí del món. No només l’usuari pot gaudir de la informació del destí de primera mà sinó que li permet descobrir les seves propostes i realitzar les seves reserves de serveis, activitats, oci, entre altres.

Els reportatges d’Andorra, que es focalitzaran en l’oferta d’activitats de neu i après-ski, seran publicats en diverses pàgines web de gran freqüentació entre el públic francès i espanyol, que tenen com a objectiu la difusió de propostes de viatges, el descobriment de noves destinacions així com la participació en fòrums d’opinió dins de la xarxa.