Ves al contingut. | Salta a la navegació

Eines personals


Sou a: Inici / Notícies / Boi Ruiz visitarà divendres la Regió Sanitària de l'Alt Pirineu

Boi Ruiz visitarà divendres la Regió Sanitària de l'Alt Pirineu

El conseller té previstes trobades a la Seu, Tremp i Andorra L'Hospital Comarcal del Pallars farà una simulació del procés de diagnòstic remot en temps real a través del sistema de telemedicina "Teleictus"
Hospital de la Seu
28/03/2012 16:49

El conseller de Salut, Boi Ruiz, visitarà aquest divendres, 30 de març, la Seu d’Urgell. L'arribada del conseller català està prevista a l'ajuntament urgellenc a les 18.15 hores. Allà signarà el llibre d'honor. D'altra banda, a les 19.00 hores es desplaçarà a l'Hospital de la Seu. Posteriorment, es reunirà amb els membres del Patronat de la Fundació San Hospital.

Boi Ruiz durà a terme aquest divendres i dissabte un seguit de trobades arreu de l'Alt Pirineu. A les 11.45 hores de divendres, se'l rebrà a l’Ajuntament de Tremp. Posteriorment, es desplaçarà a les dependències de la Regió Sanitària altpirinenca, on mantindrà una reunió amb els professionals de la regió i els de l’Agència de Salut Pública.

A les 12.30 hores iniciarà una visita a l’Hospital Comarcal del Pallars. El conseller presenciarà la demostració d’una simulació del sistema de telemedicina "Teleictus", un procés de diagnòstic remot que permet comptar amb el diagnòstic d’un neuròleg del centre de referència, a temps real. La visita es farà amb un pacient simulat de l’Hospital Comarcal del Pallars i els professionals d’aquest centre, a través de videoconferència i amb connexió amb l’Hospital Arnau de Vilanova.

D'altra banda, el dissabte, dia 31 de març, el conseller durà a terme un viatge institucional a Andorra on es reunirà amb Cristina Rodríguez, ministra de Salut i Benestar del govern del Principat i amb membres del seu gabinet.