Ves al contingut. | Salta a la navegació

Eines personals


Sou a: Inici / Notícies / Bon balanç de l'estrena de 'Sexquetxos', amb 1.100 espectadors

Bon balanç de l'estrena de 'Sexquetxos', amb 1.100 espectadors

Les tres representacions van deixar un benefici de 2.000 € que s'ha destinat a projectes solidaris locals A Tota Teta agraeix la resposta del públic a la nova obra
'Sexquetxos'
29/10/2012 13:05

La companyia de teatre A Tota Teta ha fet un balanç molt positiu de la presentació, durant la Fira de Sant Ermengol, de la seva nova obra, 'Sexquetxos'. Les tres representacions que es van fer els dies 19, 20 i 21 van atraure un total de 1.100 espectadors.

Des de la companyia, Ana Moreno ha agraït la bona resposta dels veïns a la proposta d'A Tota Teta, que en aquesta ocasió reflexionava amb humor sobre situacions quotidianes relacionades amb l'amor, el sexe i les relacions personals.

Un cop cobertes totes les despeses que comporta una obra de teatre, la recaptació ha deixat un benefici de 2.000 euros. El grup ha decidit destinar aquests diners, a parts iguals, a dos projectes solidaris locals: una entitat del Col·legi La Salle -que va acollir les representacions- i l'associació La Seu Solidària.

'Sexquetxos' ha comptat amb la direcció de Joan Hernández. A banda d'Ana Moreno, hi han actuat Gemma Besolí, Joan Barquero, Sònia Moreno, Tota Parejo, Marissa Puy, Laura Sánchez i Joana Teruel.