Ves al contingut. | Salta a la navegació

Eines personals


Sou a: Inici / Notícies / Bon balanç del cicle 'Els Dimecres coneixem l'Alt Urgell'

Bon balanç del cicle 'Els Dimecres coneixem l'Alt Urgell'

Més de 100 persones han pres part en alguna de les 4 sortides a peu que s'han organitzat aquest mes d'agost des del Consell Comarcal alturgellenc per conèixer el patrimoni local
Sortida al jaciment del Goleró (Foto: Josep Elias)
04/09/2019 11:55

La proposta 'Els Dimecres coneixem l'Alt Urgell' s'ha tancat un any més amb un excel·lent balanç. Més de 100 persones han pres part en alguna de les 4 rutes a peu que s'han organitzat aquest mes d'agost des del Consell Comarcal alturgellenc per conèixer el patrimoni local.

Les sortides s'han fet enguany a la font d'Isot, a l'església de Sant Jaume del Roc de Racons, als pontarrons de Sant Ermengol i al jaciment romà del Goleró. En alguns casos s'ha hagut de restringir el número d'inscripcions per garantir la seguretat dels participants.

El perfil de les persones que han pres part en la iniciativa és molt divers, tot i que l'organització destaca el d'aquells que viuen fora de l'Alt Urgell però tenen arrels a la comarca, malgrat que també hi ha participat gent del territori i turistes sense vincles amb la Seu o la comarca.

Les excursions han permès agermanar la pràctica del senderisme amb el coneixement del ric patrimoni comarcal. Totes les visites d’aquest cicle han estat guiades per tècnics del Consell Comarcal de l’Alt Urgell, coneixedors del territori i de la seva història. Les propostes han estat gratuïtes.