Ves al contingut. | Salta a la navegació

Eines personals


Sou a: Inici / Notícies / Bona acollida del servei 'Minuts Menuts'

Bona acollida del servei 'Minuts Menuts'

La iniciativa suma en sis mesos 1.300 peticions El projecte vol donar temps personal als pares i mares de la Seu
Minuts Menuts
09/10/2008 13:57

El servei ‘Minuts Menuts’, dirigit a les famílies de la Seu d’Urgell, ha aconseguit guanyar-se la confiança dels pares i mares de la ciutat. Després de sis mesos en funcionament, ha rebut gairebé 1.300 peticions per acollir nens i nenes de sis mesos a tres anys. Aquesta xifra ha superat les expectatives de l’Ajuntament urgellenc, que esperava menys de la meitat d’usuaris. L’èxit de l’espai de guarda rau en la flexibilitat horària i en el seu cost, d’un euro per hora. La iniciativa està concebuda com una manera de donar temps personal als pares. Així ho ha explicat la regidora d’Infància de l’Ajuntament de la Seu, Mireia Pellicer.

L’horari d’obertura del servei de guarda d’infants és de dilluns a divendres, de cinc a vuit de la tarda, i els dissabtes, d’11 del matí a dues del migdia. Disposa de deu places i el temps màxim de permanència dels nens i nenes al centre, ubicat a l’avinguda del Salòria, número 42, és de tres hores continuades i de 2 dies per setmana.

“Minuts Menuts” compta amb el suport de la Secretaria de Polítiques Familiars i Drets de Ciutadania del departament d’Acció Social de la Generlaitat de Catalunya. El centre disposa d’una programació setmanal d’activitats lúdico-didàctiques.