Ves al contingut. | Salta a la navegació

Eines personals


Sou a: Inici / Notícies / Bona resposta a la jornada d'emprenedoria l'Àngel Inversor

Bona resposta a la jornada d'emprenedoria l'Àngel Inversor

La trobada ha reunit al CETAP-Telecentre més de 50 persones entre inversos i professionals S'hi ha presentat projectes de vedella ecològica, turisme actiu, un outlet d'habitatges i un centre esportiu, entre d'altres
L'Àngel Inversor 2013
27/11/2013 10:17

La primera Jornada de l’Àngel Inversor a la Seu d’Urgell ha obtingut una molt bona assistència de públic. Més de 50 persones, entre inversors i professionals, han seguit amb interès la presentació dels nou projectes d’emprenedoria que s’han fet aquest dimarts al CETAP-Telecentre de l’Alt Urgell. Tot seguit, al mateix lloc, s’han establert ja els primers contactes entre els diversos agents de cara a possibles col•laboracions en un futur més o menys immediat.

El president del Consell Comarcal, Jesús Fierro, remarcat la importància d’aquesta iniciativa de suport a l’emprenedoria al territori ja que “la Jornada no és la culminació del projecte sinó, ben al contrari, el començament d’una xarxa permanent que ha de permetre interconnectar el talent amb la capacitat tècnica i inversora per tal de posar en marxa i consolidar nous reptes empresarials”.

Cadascun dels emprenedors disposava de set minuts per presentar el seu projecte a l’auditori. Amb el suport d’imatges i gràfics, tots ells anaven exposant en què consisteix la seva proposta i quina és la seva necessitat de suport extern. En alguns casos, es tracta de finançament i, en altres, el que busquen és un soci tecnològic, comercial o immobiliari.

Els projectes presentats són d’allò més diversos: producció i comercialització de carn de vedella ecològica, centre de turisme actiu sostenible, espai de lleure familiar, outlet on line d’habitatges, centre esportiu, dispositius de localització en l’àmbit assistencial, complements i tocats per al cabell, alberg rural i instal•lacions energètiques per a biomassa.

Aquest programa s’emmarca dins de les accions que el Consell Comarcal de l’Alt Urgell està portant a terme a través de l’àrea de promoció econòmica, conjuntament amb el Departament d’Empresa i Ocupació per mitjà del Servei d’Ocupació de Catalunya, la Diputació de Lleida, l’Ajuntament de la Seu d’Urgell, el Consorci Leader Alt Urgell-Cerdanya, l’IDAPA i l’Associació d’Empresaris de l’Alt Urgell.