Sou a: Inici / Notícies / Bons resultats alturgellencs a la Transgermany de BTT

Bons resultats alturgellencs a la Transgermany de BTT

Enric Ramoneda acaba 57è i és el millor classificat estatal, mentre que Lourdes Torrescasana és 17a en noies Els representants de l'equip Tot Vici en Bici van superar el mal temps de les dues primeres etapes

Enric Ramoneda i Lourdes Torrescasana
08/06/2010 09:39

El ciclista nargoní Enric Ramoneda, la berguedana resident a Aravell Lourdes Torrescasana i la cassanenca Rosa Riera han assolit el repte de completar la dura cursa de BTT Transgermany, formant part de l'equip Tot Vici en Bici.

En categoria masculina, Ramoneda ha acabat 57è, d'entre més de 1.000 participants, i ha estat el millor classificat de l'Estat espanyol. I en noies, Torrescasana ha destacat amb un 17è lloc sobre 127 inscrites. De la seva part, Riera ha quedat a la meitat de la taula, en 60a posició.

La Transgermany transcorre pels Alps d'Alemanya i Àustria. La cursa consta de 300 quilòmetres i més de 10.000 metres de desnivell al llarg de quatre dies. Aquest any, però, el mal temps va obligar a escurçar el recorregut a 286 km i 7200 metres de desnivell.

A la sortida des de la coneguda estació de Garmisch-Partenkirchen, els ciclistes es van trobar el pitjor temps possible: pluja abundant, vent i baixes temperatures. A l‘arribada a Bregenz, però, els supervivents van ser rebuts amb un temps purament estival. Els guanyadors absoluts han estat el suís Christophe Sauser i l'alemanya Elisabeth Brandau.