Ves al contingut. | Salta a la navegació

Eines personals

Sou a: Inici / Notícies / Brillant 7a posició de Laura Orgué a la Marathon Cup de Livigno

Brillant 7a posició de Laura Orgué a la Marathon Cup de Livigno

La fondista del CEFUC va completar la distància de 42 quilòmetres en 1h45min55s Dissabte va obtenir un 39è lloc en Copa del Món a Davos (Suïssa)
Laura Orgué - Copa del Món 2014
16/12/2013 18:11

Laura Orgué ha aconseguit el seu millor resultat d'aquest inici de temporada d'esquí nòrdic. Aquest diumenge, la fondista del CEFUC ha finalitzat 7a a la prova de 42 quilòmetres de la Marathon Cup a Livigno (Llombardia, Itàlia). Prèviament, dissabte va ser 39a en Copa del Món a Davos (Suïssa), en la distància de 15 quilòmetres.

A l'exigent distància de marató, Orgué va creuar la meta amb un crono d'1h45min55s. L'esportista igualadina resident a la Seu va competir cara a cara amb destacades representants dels equips nacionals més potents, com ara França, Itàlia i Alemanya i els països escandinaus. De fet , la guanyadora de la prova acumula diferents podis a la Copa del Món .

A la cursa de Davos, la cap de files de l'equip espanyol va millorar notablement el resultat de la setmana anterior a Lillehammer (Noruega), on havia estat 53a. A més, Orgué va aconseguir acabar amb 64 punts FIS i s'apropa al top-30 del rànquing mundial.

Pel que fa a l'equip masculí, a la marató de Livigno el millor resultat va ser el 16è lloc del càntabre Javier Gutiérrez (1:33.38), seguit d'Imanol Rojo (24è) i Ioseba Rojo (28è).