Ves al contingut. | Salta a la navegació

Eines personals


Sou a: Inici / Notícies / Campanya de captació de voluntaris a l'Alt Urgell per al Gran Recapte d'Aliments

Campanya de captació de voluntaris a l'Alt Urgell per al Gran Recapte d'Aliments

Els qui hi vulguin col·laborar ja es poden inscriure a través del CAPAU, l'Ajuntament de la Seu o el Consell Comarcal. Enguany la campanya solidària es durà a terme els dies 1 i 2 de desembre arreu de Catalunya
Campanya de voluntariat per al Gran Recapte d'Aliments
14/11/2017 19:30

Ja ha començat a l’Alt Urgell la campanya de captació de voluntariat per al Gran Recapte d’Aliments que tindrà lloc els dies 1 i 2 de desembre. Tothom qui hi vulgui col·laborar cal que s’inscrigui prèviament. Es pot fer de manera presencial tot omplint una fitxa que es pot trobar al Consorci d’Atenció a les Persones de l’Alt Urgell o bé de manera telemàtica a través dels webs de l’Ajuntament de la Seu d’Urgell i del Consell Comarcal.

Les persones que vulguin participar-hi hauran de marcar, entre d’altres dades, en quin espai voldran realitzar la seva tasca, ja sigui en una botiga o supermercat, al magatzem del banc dels aliments o bé fer la recollida dels aliments als establiments comercials per portar-los al banc d’aliments. També caldrà assenyalar l’horari disponible. 

La tinent d’alcalde de l’Ajuntament de la Seu i portaveu del Consorci d’Atenció a les Persones, Anna Vives, demana a tothom que se sumi a participar com a voluntari perquè “el Gran Recapte és un dels moments de l’any on es demostra l’elevat grau de compromís social de la gent del nostre país; tant per allò que aporten en productes bàsics com en la participació com a voluntaris, peça clau en aquesta iniciativa”.

El Gran Recapte d'Aliments a Catalunya pretén facilitar les persones més necessitades del nostre entorn rebin ajuda alimentària. La campanya la duen a terme simultàniament els quatre Bancs d'Aliments de Catalunya. Es calcula que actualment un 20% de la població viu en situació de pobresa a Catalunya.

L'any passat es va recollir 4.374.000 kg en més de 1.837 punts de recollida i es va comptar amb l'ajuda de 23.715 voluntaris. La fita per a l'edició del 2017 és tornar assolir una xifra similar gràcies a la col·laboració dels voluntaris i donants.