Ves al contingut. | Salta a la navegació

Eines personals


Sou a: Inici / Notícies / Campanya de suport al projecte La Llar del Far a Bolívia

Campanya de suport al projecte La Llar del Far a Bolívia

La urgellenca Mireia Pellicer, que va dirigir el centre, demana la col·laboració en el micromecenatge que s'ha iniciat. L'espai, a Santa Cruz de la Sierra, atén mares adolescents, la majoria víctimes de violència envers les dones
La Llar del Far
29/12/2015 18:35

L'educadora social urgellenca Mireia Pellicer està divulgant a la Seu una campanya de micromecenatge per tal de garantir la continuïtat de La Llar del Far, un centre de suport a mares adolescents ubicat a Santa Cruz de la Sierra (Bolívia) en el qual ella mateixa havia treballat com a directora aquest any passat. La petició s'està vehiculant a través del portal elmeugradesorra.org.

La Llar del Far atén les denominades "nenes-mare": joves bolivianes, la majoria adolescents, que han estat mares sovint a causa de violacions i que en molts casos també han estat víctimes d'altres tipus de violència de gènere. El projecte, gestionat des de Catalunya, ofereix atenció integral i garanteix la cobertura de les necessitats bàsiques en alimentació, allotjament, higiene, material escolar, vestuari, atenció psicològica, mèdica, educativa, orientació laboral, temps lliure i acompanyament social i espiritual. L’edat d’entrada es produeix a partir de l’embaràs (fins 15 anys com a màxim) i la sortida cap als 18 anys. 

Segons explica Mireia Pellicer, actualment la llar es troba en una situació econòmica "molt difícil", atès que únicament compta amb els fons per mantenir-la durant cinc mesos més. Per això, demanen la col·laboració, concretament, per becar a una mare i fill durant tot un any, cosa que representa uns 7.500€. Pellicer remarca que "totes les aportacions són benvingudes, per petites que siguin", i que poden ser a partir de només 10 euros. També es poden tramitar a través del correu electrònic direccio@elfarsocial.cat.