Ves al contingut. | Salta a la navegació

Eines personals


Sou a: Inici / Notícies / Canvis d'última hora en la Festa Major

Canvis d'última hora en la Festa Major

Anul·lat el Sopar Popular de Casetes per la baixa inscripció prèvia de les colles També queda fora del programa l'espectacle Escarlata Circus, per lesió de l'artista
Casetes
27/08/2014 18:18

La Festa Major de la Seu no comptarà finalment amb el Sopar Popular de Casetes, que s'havia previst per diumenge a la nit a la zona de les caravanes.

La Coordinadora Casetes, impulsora de la trobada, ha comunicat la suspensió del sopar a causa del baix nombre d'inscripcions que s'havia constatat a poques hores de tancar el termini per apuntar-s'hi.

D'altra banda, també han quedat suspeses, per lesió de l'artista, les representacions d'Escarlata Circus, un espectacle de pagament que s'havia programat per diumenge, dilluns i dimarts al vespre al pati de la Biblioteca.

Una altra activitat que ha quedat descartada, en l'àmbit esportiu, és la cursa d'orientació amb BTT que havia previst el Servei d'Esports.

Encara en esports, a causa de la instal·lació de la nova gespa al camp de futbol, el torneig de futbol 7 de dissabte serà de futbol sala i es repartirà, excepcionalment, entre el Palau d'Esports, el Poliesportiu i el camp de gespa de futbol 5, que ja està finalitzat. Divendres a la tarda, en el transcurs del torneig de bàsquet, s'anunciarà els horaris i camps de joc.

Les sardanes de dilluns, a la plaça del Codina

Una altra novetat que s'ha anunciat pel que fa al programa és que la ballada de sardanes de dilluns al migdia, amb la cobla Vents de Riella, enguany es farà a la plaça del Codina, i no pas a la plaça de Catalunya com d'altres anys.