Ves al contingut. | Salta a la navegació

Eines personals


Sou a: Inici / Notícies / Càritas inaugura dissabte un nou centre d'atenció i activitats a Vielha

Càritas inaugura dissabte un nou centre d'atenció i activitats a Vielha

El Centre Val d'Aran està pensat per centralitzar l'activitat de l'entitat a la zona
16/09/2015 19:49

Càritas d'Urgell inaugurarà aquest dissabte, 19 de setembre, un nou local a Vielha. Es tracta d'un espai amb vocació de servei, que aglutinarà les activitats de formació i de suport, a més de l’atenció a persones i famílies en dificultats.

El Centre Val d’Aran obrirà les seves portes al públic a les quatre de la tarda. A dos quarts de sis es durà a terme l'acte de benedicció i inauguració, que serà presidit per l'arquebisbe d'Urgell i copríncep d'Andorra, Joan-Enric Vives. Es preveu l'assistència de les autoritats locals així com del delegat episcopal per Càritas, mossèn Jaume Mayoral, i el director de Càritas d’Urgell, Josep Casanova. Tothom hi és convidat.

El local està pensat per centralitzar el conjunt de serveis que s'ofereixen a la zona i passarà a formar part de la xarxa de centres de la diòcesi d’Urgell, ubicats a la Seu d'Urgell, Balaguer i Puigcerdà. Càritas considera aquest tipus d'espais molt útils perquè ajuden a ser més presents en la població de l’àrea i a oferir una major qualitat i quantitat de serveis a les persones usuàries i als voluntaris.

Càritas va atorgar el 2014 un total de 8.532,81 euros en ajudes. En total, l'entitat ha donat suport a 63 famílies amb el suport de 28 voluntaris. L’objectiu final de la iniciativa és millorar l’atenció.