Ves al contingut. | Salta a la navegació

Eines personals


Sou a: Inici / Notícies / Càritas organitza a la Seu una xerrada sobre els refugiats

Càritas organitza a la Seu una xerrada sobre els refugiats

L'acte tindrà lloc aquest divendres, 26 de febrer, a la Sala de la Immaculada, a les set de la tarda. El ponent serà el secretari d'Igualtat, Migracions i Ciutadania de la Generalitat de Catalunya, Oriol Amorós
Cartell de la xerrada a la Seu sobre els refugiats
25/02/2016 11:17

Càritas d'Urgell organitza aquest divendres, 26 de febrer, a la Sala de la Immaculada, una xerrada per explicar quina és la situació dels refugiats i com es prepara l'arribada de desplaçats provinents de l'Orient Mitjà, majoritàriament d'origen sirià. El ponent de la conferència serà el secretari d'Igualtat, Migracions i Ciutadania de la Generalitat de Catalunya, Oriol Amorós, que parlarà sobre "La crisi dels refugiats: com fer-hi front des de l'administració i la societat civil. Però... què hi podem fer cadascú de nosaltres?".

Càritas destaca que l'acolliment de refugiats es presenta com un repte que cal analitzar per poder encarar-lo d'una manera positiva i realista. En aquest sentit, l'entitat destaca que ja han sorgit diverses iniciatives ciutadanes que demostren l'interès per acollir i ajudar les persones que s'han de desplaçar a causa dels conflictes als seus països. Aquests moviments han propiciat també que governs de tota Europa s'hagin implicat en aquesta "onada de solidaritat".

El cicle informatiu sobre els refugiats continuarà el divendres 11 de març al Museu Cerdà, a Puigcerdà. El passat 17 de febrer també es va portar a terme a Balaguer.