Ves al contingut. | Salta a la navegació

Eines personals


Sou a: Inici / Notícies / Càritas rep més de 7.000 euros del club de Golf Fontanals

Càritas rep més de 7.000 euros del club de Golf Fontanals

La recaptació s'ha aconseguit amb un torneig solidari, que s'ha dut a terme aquest diumenge, 13 d’agost. Els diners es destinaran a Nougrapats Empresa d'Inserció
Lliurament del xec (Foto: Càritas d'Urgell)
14/08/2017 19:52

Càritas d’Urgell ha rebut 7.000 euros del Club de Golf Fontanals, fruit de la recaptació que s'ha fet aquest diumenge al torneig solidari organitzat a les instal.lacions del club, situat a la Cerdanya. Els diners es destinaran als projectes d’inserció laboral vinculats a Nougrapats Empresa d’Inserció. L'esdeveniment esportiu ha comptat amb la col·laboració de 30 empreses, a més del suport de180 esportistes i 20 voluntaris.

El president del Club de Golf de Fontanals, Agustí Torelló, ha felicitat Càritas Urgell per la seva feina a favor de l’acompanyament de les persones en situació de fragilitat i ha posat de relleu la importància de la tasca que fa al Pirineu, especialment a la Cerdanya. Així mateix, s'ha felicitat per l’èxit de la convocatòria, que ha acollit nombrosos esportistes de la comarca i entitats col.laboradores. Torelló ha expressat la voluntat de seguir organitzant al club d’altres activitats solidaràries amb la comunitat.

Josep Casanova, director de Càritas d’Urgell, s'ha mostrat satisfet per l’èxit de la proposta solidària i lúdica, a més d'agrair la implicació de les persones i empreses en la materialització de la iniciativa.

Cal recordar que Càritas treballa per a la inclusió dels més vulnerables i un dels seus objectius és inserir el màxim de persones al món laboral. Aquest objectiu s’aconsegueix a través de l’empresa Nougrapats Empresa d’Inserció i el programa laboral de Càritas, que acompanyen en el reciclatge i la formació les persones que ho requereixen.