Ves al contingut. | Salta a la navegació

Eines personals


Sou a: Inici / Notícies / Carles Gascón presenta a Puigcerdà el llibre "Comarques oblidades"

Carles Gascón presenta a Puigcerdà el llibre "Comarques oblidades"

L'obra recull un seguit d'articles de Josep Zulueta, fundador de la cooperativa Cadí de la Seu L'historiador urgellenc repassa la visió del polític català sobre la Cerdanya i l'Alt Urgell de finals del segle XIX i començament del segle XX
Carles Gascón - Portada llibre 'Comarques oblidades'
04/06/2010 09:00

Aquest dissabte, 5 de juny, a les 20.15 hores, a la Sala de Convencions del Museu Cerdà de Puigcerdà tindrà lloc la presentació del llibre "Comarques oblidades" de l'historiador urgellenc Carles Gascón, també col.laborador de RàdioSeu. El llibre tracta de la visió que tenia Josep Zulueta, fundador de la cooperativa Cadí de la Seu, de les comarques pirinenques de la Cerdanya i l'Alt Urgell a finals del segle XIX i a començament del segle XX.

Carles Gascón està especialitzat en l'època medieval, tot i que també toca altres períodes de la història pirinenca. Ha publicat també l'obra "Càtars al Pirineu català" (2003) i, juntament amb Teresa Font Juanati, "Els retaules gòtics de la vall de la Vansa i Tuixén" (2006). També compta amb nombrosos articles en publicacions catalanes i estrangeres. Actualment exerceix de tècnic de patrimoni al Consell Comarcal de l'Alt Urgell.

La presentació l'organitza el Grup de Recerca de Cerdanya.