Ves al contingut. | Salta a la navegació

Eines personals


Sou a: Inici / Notícies / 'Carretera i Manta' comença la seva 19a edició amb més premis

'Carretera i Manta' comença la seva 19a edició amb més premis

El programa-concurs de l'estiu sortejarà un any més un viatge a les Illes Canàries i farà una aportació solidària local S'hi pot participar de dilluns a divendres de les 11.30 a les 13.00 hores, trucant al 973 36 06 17
Carretera i Manta - Logotip
16/06/2014 13:40

Avui diluns, RàdioSeu (107.2 FM i www.radioseu.cat) ha iniciat la 19a edició del seu programa-concurs de l'estiu, Carretera i Manta. Un any més, l'emissora municipal urgellenca ofereix als oients la possibilitat de guanyar una gran quantitat de premis setmanals.

Els regals es completaran al final de l'estiu amb el premi estrella: un viatge a les Illes Canàries. Alhora, cada trucada que fan els oients servirà per contribuir econòmicament a un projecte solidari local, amb un xec que també es lliurarà a l'últim programa.

S’hi pot concursar en directe a través del telèfon 973 36 06 17, i també a través dels concursos que es penjaran a Facebook, on RàdioSeu supera els 5.000 amics i que s'ha convertit també en una nova via de participació.

L'espai oferirà aquest dimarts al migdia una conversa amb l'alcade de la Seu, Albert Batalla, tot coincidint amb l'últim programa de la temporada de 'Fil directe amb l'Ajuntament'.

Premis cada setmana

Al llarg de la temporada, Carretera i Manta ofereix regals com ara abonaments i entrades per a la piscina, aliments artesans, detalls per a la llar, activitats al canal d'aigües braves, samarretes, llibres i entrades per a espectacles.

Carretera i Manta s'emet de dilluns a divendres, de les 11.30 a les 13.00 hores. Enguany arrenca amb els regals i el patrocini de:

DISSENY LA SEU

ELECTRÒNICA SIMAC

NAGRUP

PARC OLÍMPIC DEL SEGRE

PASTISSERIA VILARRUBLA

RACC-SIC FORMACIÓ

STIU 3000

VIATGES CADÍ TOURS