Ves al contingut. | Salta a la navegació

Eines personals


Sou a: Inici / Notícies / 'Carretera i Manta' 2016: Moltes gràcies a tothom!

'Carretera i Manta' 2016: Moltes gràcies a tothom!

'Carretera i Manta 2016' ha estat possible gràcies al patrocini de: Agrobotiga Porté Betriu, Decoració Massa, Electrònica Simac, FeMAP, Glops Palau, Navarro i Viu Psicòlegs, Pastisseria Vilarrubla, Rafting Parc La Seu, Stiu 3000 i Viatges Cadí Tours.
19/07/2016 09:00

Enllaç: Galeria de convidats de 'Carretera i Manta' 2016

 

El programa de RàdioSeu ‘Carretera i Manta’ ha completat l’estiu amb el sorteig d’un viatge entre els participants i la donació d’un xec solidari de 440€ a un projecte local, que enguany s’ha concedit a Creu Roja Alt Urgell. L'acció solidària es fa en base a les trucades rebudes per l'espai, que enguany ha tornat a superar àmpliament els 2.000 participants, entre les trucades i els missatges en xarxes socials, i ha ofert novament una gran interacció amb els oients i seguidors.

El president de Creu Roja Alt Urgell, Ramon Escuder, ha recollit el xec de mans de Josep Marsino, representant d’Electrònica Simac, que facilita l’aportació. Escuder ha recordat la important tasca que duu a terme al llarg de l’any Creu Roja a la Seu comarca, tant en l’assistència en accidents com en la col·laboració en un gran nombre d’actes públics i esportius o bé en l’ajut a persones amb dificultats. En el lliurament, a la Sala d’Actes de l’Ajuntament de la Seu d’Urgell, també hi ha intervingut la tinent d’alcalde d’Atenció a les Persones del consistori urgellenc, Anna Vives, que ha posat en valor la feina que continua fent de manera constant Creu Roja, juntament amb la resta d’entitats solidàries locals.

Sorteig del viatge

Un any més, ‘Carretera i Manta’ s’ha completat amb l'esperat sorteig d’un viatge a les Illes Canàries, ofert per CadíTours. El guanyador ha estat l’oient Joan Lozano, que tenia la trucada número 1.535 i que s’ha apropat a l’Ajuntament per recollir personalment el premi. El xec l’ha lliurat Xavier Estival, en representació de CadíTours.

A l’últim programa també s’ha sortejat un còctel d’autor a Glops Palau, que ha estat per a Pepa Febré (1.359); una degustació a Pastisseria Vilarrubla, per a Carmen Navinés (1.039), i una invitació al Rafting Parc La Seu, per a Òscar Caballero (494).

Amb 21 anys en antena, ‘Carretera i Manta’ ja és un dels programes més veterans de la ràdio a Catalunya, amb un gran èxit de participació tant a través de les trucades com, des dels darrers anys, mitjançant les xarxes socials, que han obert l’espai estiuenc a nous i joves seguidors.

Cada setmana de l'estiu el concurs, dirigit i presentat per Ignasi Cervera i produït per Pep Graell i Anna Ginestà, ha regalat desenes de premis i, en total, ha entrevistat més de cent convidats/des. Enguany han passat pel programa, entre d’altres, la nova campiona olímpica d’eslàlom K1F, Maialen Chourraut; els músics Jimmy Pinyol (Lax’n’Busto) i Guillem Solé (Buhos); el musicòleg Artur Blasco, el filòsof Xavier Antich, el biòleg Manuel Suárez i la futbolista Gemma Pla ‘Xiki’.


Enguany ‘Carretera i Manta’ ha comptat amb el patrocini de:

Agrobotiga Porté Betriu

Decoració Massa

Electrònica Simac

FeMAP

Glops Palau

Navarro i Viu Psicòlegs

Pastisseria Vilarrubla

Rafting Parc La Seu

Stiu 3000

Viatges Cadí Tours

 

------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

 

Si hi has participat, consulta aquí els premis de les primeres setmanes. I recorda: els premis s'han de recollir o utilitzar en un màxim de 4 setmanes; en cas contrari, caduquen!


CARRETERA I MANTA 2016 -  PREMIS

SETMANA 10 (20-27 AGOST)

1 DEGUSTACIÓ A PASTISSERIA VILARRUBLA CARMEN NAVINES

1 OBSEQUI DE PEIXATERIA ROCA  DOLORS GUILLÓ

1 POT DE PINTURA BRUGUER DE DECORACIÓ MASSA   JUANI MENDUIÑA

1 DEGUSTACIÓ A GLOPS PALAU  JOAN LOZANO

1 OBSEQUI DE PORTÉ BETRIU   MARC PINO

SAMARRETES TINA JORQUERA, LAIA PALAU

1 DESCENS AL RAFTING PARC, O LLOGUER DE BICI  PILI PEREZ


SETMANA 9 (15-21 AGOST)

1 ABONAMENT PER A LA PISCINA CARMEN NAVINES

1 DEGUSTACIÓ A PASTISSERIA VILARRUBLA DOLORS GUILLO

1 OBSEQUI DE PEIXATERIA ROCA  JOAN LOZANO

1 POT DE PINTURA BRUGUER DE DECORACIÓ MASSA  PILI PEREZ

1 DEGUSTACIÓ A GLOPS PALAU JUANI MENDUIÑA

1 OBSEQUI DE PORTÉ BETRIU MARC PINO

SAMARRETES ISABEL CANUT, PEPA FEBRE, NEUS TRENCH

1 DESCENS AL RAFTING PARC, O LLOGUER DE BICI  MARTÍ CANUT

 

SETMANA 8 (8-14 AGOST)

1 DEGUSTACIÓ A PASTISSERIA VILARRUBLA JOAN LOZANO

1 OBSEQUI DE PEIXATERIA ROCA  PEPA FEBRE

1 POT DE PINTURA BRUGUER DE DECORACIÓ MASSA  CARMEN NAVINES

1 DEGUSTACIÓ A GLOPS PALAU  DOLORS GUILLO

1 OBSEQUI DE PORTÉ BETRIU  ADRIÀ RUBIO

SAMARRETES MARGA CASAL, NEUS TRENCH,

1 DESCENS AL RAFTING PARC, O LLOGUER DE BICI MARTA MEYA,

 


  • 'Carretera i Manta'
  • Sorteig Carretera i Manta 2016
  • Lliurament del xec solidari de 'Carretera i Manta' 2016