Ves al contingut. | Salta a la navegació

Eines personals


Sou a: Inici / Notícies / 'Carretera i Manta' s'acomiada amb 1400 trucades, una donació solidària i el sorteig d'un viatge

'Carretera i Manta' s'acomiada amb 1400 trucades, una donació solidària i el sorteig d'un viatge

El programa-concurs de RàdioSeu revalida l’èxit de participació
07/09/2007 13:50

El programa-concurs de RàdioSeu Carretera i Manta ha acomiadat avui divendres la seva dotzena edició amb l’entrega d’una aportació econòmica de 440 euros a l’ONG local La Seu Solidària. La donació s’ha fet en base al nombre de trucades rebudes al programa -que finalment han estat de prop de 1.400- i gràcies a la col.laboració un establiment d’electrònica de la ciutat.

L’entrega del xec s’ha fet a la Sala d’Actes de l’Ajuntament de la Seu d’Urgell. En representació de La Seu Solidària ha recollit el taló Marta Agudelo. En l’acte també s’ha celebrat el sorteig d’un viatge a les Illes Canàries per a dues persones, entre totes les trucades rebudes a Carretera i Manta. El guanyador d'enguany ha estat l'oient Carme Navinès.

Alhora, s’ha sortejat el cost d’una llicència de conducció, que ha guanyat Esteve Mateu; una bànua de llit, que s'ha endut Jordi Besora; i una coca artesana de pastisseria, que recollirà Pili Pérez. Aquest obsequis finals ha servit per completar els més de 300 premis que el programa ha donat aquest estiu als oients, entre els quals hi havia abonaments per a la piscina municipal, samarretes, descomptes en comerços, sopars, productes alimentaris artesans, baixades de ràfting i entrades per a concerts, teatre i cinema. Això ha estat possible gràcies al patrocini de diversos comerços i empreses de la ciutat.

Al llarg de l’estiu Carretera i Manta, dirigit i presentat per Ignasi Cervera, ha ofert prop de 70 entrevistes sobre temes de la Seu, l’Alt Urgell i el Pirineu. Entre d’altres, han passat pel programa el periodista Manuel Campo Vidal, la companyia Teatre de Guerrilla, l’expert en canvi climàtic Josep Enric Llebot, el patriarca gitano de Lleida Antonio Salazar i l’exjugador internacional d’hoquei patins Joan Torner.


Carretera i Manta
ha comptat enguany amb el patrocini de: Viatges Cadí Tours, Disseny la Seu, Pizzeria Via Fonte, Electrònica Simac, Pastisseria Vilarrubla, Auto Escola Pirineus i Parc Olímpic del Segre.

  • Carretera i Manta - Lliurament Xec Solidari
  • Carretera i Manta - Lliurament Xec Solidari
  • Carretera i Manta - Sorteig del Viatge