Ves al contingut. | Salta a la navegació

Eines personals


Sou a: Inici / Notícies / Castellciutat acorda una exposició pública sobre la variant de la N-260

Castellciutat acorda una exposició pública sobre la variant de la N-260

Els veïns consideren que se’ls ha facilitat tard la informació sobre l’estudi informatiu Batalla recorda que els documents es poden consultar a l’Ajuntament
Castellciutat - Entrada tercera rotonda
23/04/2008 14:15

L’Associació de Veïns de Castellciutat ha acordat amb l’Ajuntament de la Seu d’Urgell organitzar en les pròximes setmanes una exposició pública al poble sobre l’estudi informatiu de la variant de la N-260. Des de l’entitat es considera “imprescindible” comptar amb la presència d’un tècnic especialitzat per tal que expliqui l’abast i les repercussions de l’avantprojecte viari, que afectarà una zona molt àmplia de camps i bordes de l’entorn.

El president de l’associació veïnal, Miquel Parra, opina que “el retard és evident, però, de moment, el debat només és sobre un estudi informatiu”. Parra es mostra optimista: “Encara s’està a temps de canviar allò que no agrada”. Pel responsable dels veïns de Ciutat, “Fomento donarà opcions a modificacions si hi ha unitat i anem tots a una per fer un front comú davant d’un projecte importantíssim per a l’Alt Urgell i Andorra”.

El veïnat de Castellciutat va expressar durant el torn de paraula del ple extraordinari d’aquest dimarts el seu malestar per la manca d’informació rebuda en relació a l’avantprojecte i l’escàs temps que resta per presentar-hi al.legacions. L’alcalde de la Seu, Albert Batalla, va recordar que el termini s’ampliarà arran de l’acord del plenari. També va ressaltar que els plànols de l’estudi informatiu de l’autovia es troben a l’àrea tècnica del consistori, a disposició de tots els veïns que els vulguin consultar.