Sou a: Inici / Notícies / Cau l'Organyà en la primera ronda de la Copa Catalunya

Cau l'Organyà en la primera ronda de la Copa Catalunya

L'equip alturgellenc va ser eliminat per la mínima al camp del Sallent (1-0) El ràpid contracop dels locals va ser clau en la victòria

CF Organyà 2009-10
07/06/2010 12:32

L'Organyà ha estat eliminat aquest dissabte en la primera ronda de la Copa Catalunya. L'equip alturgellenc ha perdut per la mínima davant del Sallent (1-0). Un gol d'Orlando, l'home més perillós de l'equip local, va decantar la balança de la banda barcelonina.

El conjunt entrenat per José Luis Carrió, campió del grup cinquè de Primera regional, va tenir nombroses ocasions de gol, sobretot a la primera part, però no va estar encertat. A la segona meitat va perdre pistonada a causa de l'expulsió de Sergi, al minut 61.

El Sallent va sorprendre amb un joc directe, basat en el ràpid contracop.