Ves al contingut. | Salta a la navegació

Eines personals


Sou a: Inici / Notícies / Celebració del 20è aniversari de la Remolcada del Sedis Aeromodelisme

Celebració del 20è aniversari de la Remolcada del Sedis Aeromodelisme

El festival ha fet 20 anys i ha comptat amb aficionats vinguts d'arreu d'Espanya i del sud de França
Remolcada del Sedis Aeromodelisme al Pla de les Forques
10/07/2017 12:25

El Sedis Aeromodelisme ha celebrat aquest cap de setmana el 20è aniversari de la Remolcada. L'esdeveniment s'ha pogut veure al llarg de tot divendres, dissabte i diumenge a les instal·lacions de vol amb control remot del Pla de les Forques.

En aquesta edició el club urgellenc Sedis ha limitat les inscripcions a 75 places, les quals s'han omplert totes. Els inscrits han hagut d'acreditar per obligat compliment una llicència federativa o bé una assegurança de responsabilitat amb cobertura. I també comptar amb un equip tècnic per regular la seguretat aeronàutica.

Els aficionats a l'aeromodelisme han vingut d'arreu d'Espanya sobretot de Madrid, València i Barcelona. A més, tal com explica Miquel Caminal,  president del club Sedis Aeromodelisme, "la remolcada compta amb més d'un 50 per cent de participants de nacionalitat francesa". L'organització ha ofert l'opció d'acampar al Pla de les Forques.

Caminal ha remarcat que pels organitzadors és tot un repte fer 20 anys i que en aquestes alçades "el club s'ha convertit en una referència a nivell nacional i del sud de França de velers remolcats".

Enguany, la Remolcada ha comptat amb el suport de l'Ajuntament de la Seu d'Urgell, l'Institut per al Desenvolupament de l'Alt Pirineu i Aran, la Diputació de Lleida i la Federació Aèria Catalana.

GALERIA D'IMATGES