Ves al contingut. | Salta a la navegació

Eines personals


Sou a: Inici / Notícies / Celebració limitada de Sant Sebastià enguany a la Seu d'Urgell

Celebració limitada de Sant Sebastià enguany a la Seu d'Urgell

Aquest dimecres, dia festiu a la ciutat, només es farà el solemne ofici a la Catedral, amb cabuda limitada. La Germandat ha suspès quasi tots els actes habituals per la situació sanitària actual i per contribuir a reduir-ne l'impacte
Cartell de Sant Sebastià 2021 a la Seu d'Urgell
19/01/2021 11:50

Aquest dimecres, 20 de gener, la Seu d'Urgell celebra el vot de poble en honor a Sant Sebastià, patró de la ciutat. Enguany, aquest dia festiu no inclourà gairebé cap acte commemoratiu, després que la Germandat de Sant Sebastià ja va anunciar la setmana passada que ha suspès el programa previst. La decisió s'ha pres a causa de "la situació sanitària derivada de la pandèmia mundial provocada pel coronavirus COVID-19 i com a "exercici de responsabilitat per tal de frenar els contagis".

L'únic acte que es manté del programa habitual és el solemne ofici, que tindrà lloc aquest dimecres mateix a les 11 del matí a la Catedral de Santa Maria. Aquest acte, a més a més, tindrà enguany cabuda limitada i, per tal de minimitzar els contactes, en aquesta edició no es repartiran els tradicionals panets beneïts.

Des de l'entitat urgellenca han avançat que "més endavant, quan la situació sanitària i les normatives ho permetin, es programaran i anunciaran oportunament les activitats que sigui possible realitzar".