Ves al contingut. | Salta a la navegació

Eines personals


Sou a: Inici / Notícies / Celebrat el ple de final de curs del Consell Municipal d’Infants de la Seu d’Urgell

Celebrat el ple de final de curs del Consell Municipal d’Infants de la Seu d’Urgell

Els nens i nenes d’aquest òrgan representatiu han valorat satisfactòriament la feina que han dut a terme durant el període escolar. Enguany han donat a conèixer la seva tasca amb un estand al Parc de Nadal i han organitzat una trobada al Rafting Parc
Ple de final de curs del Consell Municipal d'Infants (Foto: Ajuntament de la Seu)
23/05/2018 18:45

La sala d'actes de l'Ajuntament de la Seu d'Urgell ha acollit aquest dimecres la sessió plenària de final de curs del Consell Municipal d’Infants de la ciutat. El ple l'ha presidit l’alcalde urgellenc, Albert Batalla, i la regidora de Joventut i Infància, Sílvia Iscla. L'acte ha comptat també amb la participació dels portaveus dels grups municipals de Compromís, Òscar Ordeig, i d'ERC, Xavi Munt.

En aquest darrer plenari els infants han traslladat un seguit de propostes de cara a la Festa Major 2018, després de consultar els seus companys i companyes de classe. La Regidoria de Festes i Tradicions les tindrà en compte a l’hora d’elaborar el programa festiu adreçat al públic infantil.

En un altre punt de l’ordre del dia, els membres del Consell Municipal d’Infants han fet una valoració dels temes treballats durant el curs 2017-2018 i han arribat a la conclusió que han estat “molt actius”.

Estand al Parc de Nadal i trobada lúdica al Rafting Parc

La primera proposta a la que s'ha donat prioritat enguany ha estat la instal·lació d'un estand al Parc de Nadal per donar a conèixer el Consell Municipal d'Infants a tots els alumnes de 5è i 6è de primària. Els joves van poder participar en un taller de dibuix i xapes sobre els drets dels nens i nenes i s'hi van repartir fulletons informatius.

La segona acció ha estat la celebració d’una trobada lúdica i esportiva de totes les escoles de la ciutat, que es va realitzar el passat mes d’abril al Rafting Parc de la Seu d’Urgell. La jornada va consistir en una matinal on tots els alumnes de cicle superior de primària van poder jugar i fer esport conjuntament. Un vídeo, que s’ha visionat aquest dimarts, quedarà penjat a Internet perquè tots els participants s’hi puguin veure.

El Consell Municipal d’Infants ha acordat repetir aquesta iniciativa de cara al curs vinent, tot aportant noves propostes.

Galeria d'imatges