Ves al contingut. | Salta a la navegació

Eines personals


Sou a: Inici / Notícies / Cent aspirants a tècnic d'esquí i surf de neu fan les proves oficials a Puigcerdà

Cent aspirants a tècnic d'esquí i surf de neu fan les proves oficials a Puigcerdà

15/12/2008 16:17

Per tercer any consecutiu , Puigcerdà acull més de 100 aspirants per a les proves d’accés al primer nivell de professor d'esquí alpí i surf de neu. Les proves han estat convocades pel Departament d’Educació. La presentació de les proves és a Puigcerdà, mentre que les pràctiques es faran al llarg d'aquest dimarts, dimecres i dijous a l'estació de La Molina.

Aquesta setmana mateix, l’Ajuntament de Puigcerdà ha presentat el Programa de Cursos de Formació de Tècnics d’Esports d’Hivern per la temporada 2008-2009, que començarà el mes vinent. El consistori puigcerdanès té un conveni amb el Centre de Formació de tècnics esportius Escola Pia, reconegut pel Departament d’Educació i amb un total de 18 escoles al territori català.

Als darrers tres cursos hi han participat 150 alumnes. Un 20 % són residents a Puigcerdà i per això gaudeixen de preus especials. També es compta amb el suport tant de La Molina com de les estacions de Masella i Porté-Puymorens. La formació teòrica s'imparteix a Puigcerdà.