Ves al contingut. | Salta a la navegació

Eines personals


Sou a: Inici / Notícies / Cicle de tallers Moneo al Pla de Sant Tirs per tractar l’acompanyament en l’adolescència

Cicle de tallers Moneo al Pla de Sant Tirs per tractar l’acompanyament en l’adolescència

Les sessions estan programades per als dies 18 i 25 de novembre. Les inscripcions són gratuïtes i les places limitades
Tallers Moneo al Pla de Sant Tirs
07/11/2019 12:13

L’Ajuntament de Ribera d’Urgellet i l’Oficina Jove de l’Alt Urgell (OJAU) organitzen un cicle de tallers Moneo, adreçats a famílies del municipi i de la comarca interessades en adquirir eines d’acompanyament als seus fills i filles adolescents. La proposta tindrà lloc a l'edifici del consistori de Ribera d’Urgellet, al Pla de Sant Tirs, els dilluns 18 i 25 de novembre, de 19 a 20.30 h.

El contingut es desenvoluparà de manera progressiva, així que és recomanable la participació en ambdues sessions. S’hi abordaran temàtiques d’interès per a l’acompanyament de l’adolescència: drogues i sexualitats; funcions educatives de la família; comunicació, normes i límits; pautes per a unes relacions positives; i com resoldre situacions conflictives dins la família.

Els tallers els coordinarà Sònia Notario, tècnica de l’associació Antisida de Lleida i educadora especialista en educació sexual. Les inscripcions són gratuïtes i les places limitades. Per a més informació i inscripcions, les persones interessades es poden adreçar al correu salut.alturgell@oficinajove.cat o bé al telèfon 973 35 56 08.

L'adolescència

L’adolescència és una etapa emocionant a la qual moltes famílies s’hi enfronten amb neguits i dubtes. Els tallers Moneo ofereixen un espai de trobada entre famílies per reflexionar sobre com mantenir-se al costat dels fills i filles, com resoldre les situacions de risc i afavorir els factors de protecció familiars en aquesta etapa, i com potenciar la parentalitat i marentalitat positives.