Ves al contingut. | Salta a la navegació

Eines personals


Sou a: Inici / Notícies / CIU d'Oliana demana que l'equip de govern regularitzi les obres de la plaça de la Reguereta

CIU d'Oliana demana que l'equip de govern regularitzi les obres de la plaça de la Reguereta

L'actual consistori defensa les modificacions al projecte vinent i anuncia un ple per avui
Plaça de la Reguereta d'Oliana
01/10/2007 13:59

El grup municipal de Convergència i Unió (CiU) a Oliana ha demanat a l'Ajuntament d'aquesta localitat que convoqui un ple per 'regularitzar les obres de la plaça de la Reguereta'. En un comunicat de premsa, CiU denuncia que 'el consistori ha arrencat els arbres d'aquest espai i ha canviat part de les obres sense haver aprovat la modificació del projecte vigent'. En opinió de CiU, es tracta d'una situació preocupant per 'la manca de rigor' i s'assegura que 'tot i estar amb el dret de poder demanar la paralització de les obres preferim actuar de bona fe i demanar a l'Ajuntament que celebri el ple per regularitzar la situació'.

L'exalcalde i portaveu de CiU a l'Ajuntament, Ventura Roca, ha explicat que 'en el passat ple es va presentar una moció, després que l'actual consistori paralitzés les obres, per evitar la pèrdua d'espai públic i la tal·la dels arbres per ampliar la zona d'aparcament en dos places i evitar que la part superior de la plaça tingui doble sentit de circulació'.

Roca ha recordat que 'el PSC va votar en contra aquesta moció i va anunciar que es reprendrien les obres i aquestes modificacions tirarien endavant'. La preocupació del grup de CiU 'creix al veure que aquestes obres comencen a executar-se sense cenyir-se al projecte actual, i sense haver celebrat un ple on aprovar-ne una modificació, tal com demana la normativa vigent al ser una modificació substancial del projete inicial', afegeix Ventura Roca.

L'equip de govern d'Oliana, per la seva banda, ha assegurat que ja està previst un ple per avui, amb l'objectiu de regularitzar la modificació. L'alcalde del municipi, Antoni Vilaginés, ha defensat els canvis en el projecte inicial de la plaça de la Reguereta 'per tal d'augmentar-ne l'operativitat'. Segons ha comentat Vilaginés, l'objectiu de la remodelació no és només augmentar les places d'aparcament, 'sinó també beneficiar el trànsit per l'espai públic".