Ves al contingut. | Salta a la navegació

Eines personals


Sou a: Inici / Notícies / CiU es mobilitza contra les retallades pressupostàries de Rajoy a Lleida

CiU es mobilitza contra les retallades pressupostàries de Rajoy a Lleida

El senador Ramon Alturo exigeix tots els detalls sobre l’execució de les inversions previstes inicialment
30/01/2013 13:44

Convergència i Unió, en la figura del senador per Lleida Ramon Alturo, ha posat en marxa un conjunt d’accions i mesures contra les retallades pressupostàries dels tretze ministeris dels Govern espanyol i de les empreses estatals ADIF, ACESA, SEIASA, SEIITSA a les comarques de la demarcació de Lleida en els exercicis 2011 i 2012. “Ara més que mai cal que el Govern espanyol, liderat per Rajoy, doni explicacions per tots els incompliments pressupostaris i els retards a Lleida, perquè suposen un clar greuge comparatiu i un problema per als ciutadans del nostre territori i de tot Catalunya”, ha indicat.

Alturo ha presentat una bateria de 44 preguntes en dos blocs en les que demana a l’Executiu que especifiqui, per una banda, quin ha estat el pressupost inicial de cadascun dels ministeris i de les empreses estatals. En el segon conjunt de preguntes exigeix tots els detalls sobre l’execució pressupostària, “per constatar amb dades concretes el grau d’incompliment”.

Alturo ha advertit que "un cop compti amb totes aquestes xifres i es demostri la falta d’interès del Govern Rajoy per la demarcació de Lleida i per Catalunya, ho denunciaré registrant totes les iniciatives necessàries per fer complir els compromisos adquirits per l’Estat amb les nostres comarques”.