Ves al contingut. | Salta a la navegació

Eines personals


Sou a: Inici / Notícies / CiU porta al Congrés les reivindicacions de canvis a la variant de Gerri de la Sal

CiU porta al Congrés les reivindicacions de canvis a la variant de Gerri de la Sal

25/02/2010 16:46

El diputat de CiU al Congrés Pere Macias ha presentat una proposició no de llei instant el Govern espanyol a “consensuar amb l’Ajuntament del Baix Pallars el traçat de la variant de Gerri de la Sal". El text demana "la consideració de les al•legacions presentades, que evitin la destrucció i eliminació del poble de Compte i mantinguin l’accés a Gerri de la Sal i als pobles del Pla de Corts i de la Vall d’Anes per l’accés nord”.

CiU ha decidit portar la qüestió al Congrés com a continuació de les diverses propostes presentades al Parlament de Catalunya pel diputat i alcalde de Sort, Agustí López. Segons López, els canvis són possibles "perquè els pressupostos de l’Estat hi destinaven 3 milions d’euros, gràcies a una anterior esmena del Grup de CiU al Congrés”.

En la mateixa línia, López ha anunciat que el proper 12 de març, una representació del partit es reunirà amb membres de l'Ajuntament de Baix Pallars i dels veïns per coordinar noves accions de pressió per canviar la variant. A part de l'alcalde de Sort i de Pere Macias, a la trobada també hi assistiran el diputat i alcalde de la Seu, Albert Batalla; i el senador Ramon Alturo.