Ves al contingut. | Salta a la navegació

Eines personals


Sou a: Inici / Notícies / CiU pregunta al Govern quins municipis es quedaran sense servei de banda ampla a les comarques de l'Alt Pirineu

CiU pregunta al Govern quins municipis es quedaran sense servei de banda ampla a les comarques de l'Alt Pirineu

Agustí López ha entrat al registre del Parlament una bateria de preguntes per a esbrinar quines localitats encara no disposaran d’aquest servei un cop finalitzi la segona fase del desplegament del projecte de Banda Ampla Rural (BAR)
Banda ampla a l'Alt Pirineu
08/01/2008 19:20

El diputat del Grup Parlamentari de Convergència i Unió i alcalde de Sort, Agustí López, ha presentat al registre del Parlament una bateria de preguntes per tal 'd'esbrinar quins municipis no podran gaudir de servei de banda ampla a les comarques del Pallars Sobirà, Val d'Aran, Alt Urgell, Alta Ribagorça i Pallars Jussà, un cop finalitzi al mes de març de 2008 el desplegament del projecte de Banda Ampla Rural (BAR)'. I és que segons dades de la Secretaria de Telecomunicacions i Societat de la Informació, un cop conclogui la segona fase del BAR encara restaran molts nuclis de població sense aquest servei de telecomunicacions.

Més concretament, i segons les dades de la Secretaria, a finals de març de 2008 hi haurà 30 nuclis de població del Pallars Sobirà sense banda ampla; 21 al Pallars Jussà; 7 a l'Alta Ribagorça; 37 a l'Alt Urgell; 11 a la Val d'Aran. És a dir, que en total 106 localitats catalanes encara no disposaran d'aquest servei un cop finalitzi la implantació del BAR. L'objectiu, tal com ha explicat Agustí López, és 'conèixer quins municipis s'han beneficiat d'aquest projecte i quins no i les raons per les quals a alguns d'aquests pobles no s'ha instal·lat el servei de banda ampla'.