Ves al contingut. | Salta a la navegació

Eines personals


Sou a: Inici / Notícies / Cloenda a la Seu del Pla Educatiu d'Entorn del curs 2016-2017

Cloenda a la Seu del Pla Educatiu d'Entorn del curs 2016-2017

Durant l'acte s'ha fet un agraïment als voluntaris del projecte i s’ha homenatjat les mestres Margarita Ortodó i Margarita Nadal
26/06/2017 17:50

La sala d’actes de l’Ajuntament de la Seu d’Urgell ha acollit aquest dilluns la cloenda del Pla Educatiu d’Entorn (PEE) del curs 2016-2017. L'acte, que ha presidit l’alcalde urgellenc, Albert Batalla, i la inspectora del Departament d’Ensenyament de la Generalitat, Elena Ardanuy, ha servit per fer un reconeixement públic als voluntaris dels diferents projectes emmarcats en el programa i per homenatjar els mestres i professors jubilats recentment.

Batalla i Ardanuy han agraït la tasca realitzada pel voluntariat, "que de manera desinteressada ha ajudat a reforçar la formació dels alumnes tant a nivell acadèmic com en la implicació amb la societat". Tots els col·laboradors han rebut un diploma acreditatiu i diversos obsequis, com invitacions per al FeMAP, per al teatre de Festa Major o entrades per a la piscina. Entre els participants en el PEE hi ha mestres, treballadors d'altres àmbits professionals i persones jubilades. La iniciativa també compta amb la implicació d'entitats i institucions, com l'Escola Municipal de Música, l'Escola Oficial d'Idiomes o les AMPA de les escoles de la ciutat.

Jubilació de Margarita Ortodó i Margarita Nadal

L'homenatge d'enguany als mestres i professors que s’han jubilat recentment ha estat per a Margarita Ortodó, mestra de l'Escola Mossèn Albert Vives, i Margarita Nadal, mestra i professora del Col·legi La Salle. Ambdues han rebut un lot de productes artesans de Menja’t l'Alt Urgell.

La cloenda s'ha tancat amb la projecció d’un vídeo sobre les activitats del Pla Educatiu d'Entorn, en què ha destacat el cicle de xerrades i tallers de l’Escola de Pares o una excursió al Parc Natural de l’Alt Pirineu, en la que hi han participat totes les escoles de la Seu d’Urgell.

Pla Educatiu d’Entorn

El PEE és un projecte de cooperació educativa entre el Departament d’Ensenyament de la Generalitat de Catalunya i l’Ajuntament de la Seu d’Urgell, que compta amb la implicació dels centres educatius, entitats i voluntaris.

Aquest projecte pretén afavorir l'èxit educatiu de tot l'alumnat, vetllar per l’equitat i afavorir la cohesió social a la ciutat.

  • Cloenda del PEE (Foto: Ajuntament de la Seu)
  • Homenatge a Margarita Nadal i Margarita Ortodó