Ves al contingut. | Salta a la navegació

Eines personals


Sou a: Inici / Notícies / Cloenda a la Seu del Pla Educatiu d'Entorn del curs 2018-2019

Cloenda a la Seu del Pla Educatiu d'Entorn del curs 2018-2019

L'acte ha inclòs l'agraïment als voluntaris del projecte, a més d'un petit homenatge als 12 mestres, professors i personal administratiu dels centres docents que s'han jubilat recentment
Cloenda del Pla Educatiu d'Entorn 2018-2019
25/06/2019 17:45

La sala de plens de l’Ajuntament de la Seu d’Urgell ha acollit aquest dimarts la cloenda del projecte Pla Educatiu d’Entorn (PEE) del curs 2018-2019, que ha presidit l’alcalde urgellenc, Jordi Fàbrega. L'acte ha servit per fer un reconeixement públic a la feina feta pel grup de voluntaris i voluntàries que han pres part en la iniciativa. Així mateix, s'hi ha dut a terme un petit homenatge als mestres, professors i personal administratiu dels centres de la Seu que s'han jubilat recentment.

Els voluntaris han rebut un diploma acreditatiu de la seva participació i diversos obsequis, com ara invitacions per al FeMAP i per al teatre de Festa Major. Entre els participants al programa hi ha hagut mestres, treballadors d'altres àmbits professionals i persones jubilades. També s'ha comptat amb la col·laboració d'entitats i institucions, com l'Escola Municipal de Música, l’Escola d’Adults, l'Escola Oficial d'Idiomes i les AMPA dels centres educatius.

Jordi Fàbrega ha volgut agrair la tasca realitzada per aquests urgellencs i urgellenques, “que de manera altruista, han aportat el seu granet de sorra a l’educació d’alumnes de la ciutat”.

Homenatge a mestres i professors jubilats

Pel que fa a l'homenatge als mestres, professors i personal administratiu dels centres de la Seu d’Urgell que s’han jubilat recentment, Fàbrega ha fet un reconeixement públic a la seva tasca. Les persones homenatjades han estat Paquita Soler, Dolors Miró, Ramona Esteve, Isabel Peruchet, Teresa Solans i Isidor Alberich, de l’Escola Albert Vives; Rosa Navinés, de l’Escola Pau Claris; Anna Cortina i Elisabet Segura, de l’Escola Castell-Ciutat; Eduard Isern i Dolors Vilarrubla, de l’Institut Joan Brudieu, i Joana Soler, del Col·legi La Salle. Se'ls ha lliurat un lot de productes artesans de Menja’t l'Alt Urgell.

L’acte ha finalitzat amb la projecció d’un vídeo sobre les diverses activitats del Pla Educatiu d'Entorn 2018-2019, així com el cicle de xerrades i tallers de l’Escola de Famílies, una excursió a Tuixent, la festa de fi de curs i les activitats en xarxa entre els centres i recursos educatius de la Seu d’Urgell.

Pla Educatiu d’Entorn

El PEE és un projecte de cooperació educativa entre el Departament d’Ensenyament de la Generalitat de Catalunya i l’Ajuntament de la Seu d’Urgell que compta amb la implicació dels centres, entitats i voluntaris. La iniciativa pretén afavorir l’èxit educatiu de tot l’alumnat, vetllar per l’equitat i afavorir la cohesió social.