Ves al contingut. | Salta a la navegació

Eines personals


Sou a: Inici / Notícies / Cloenda de curs de la filial alturgellenca de l'Acadèmia de Ciències Mèdiques de Catalunya i Balears

Cloenda de curs de la filial alturgellenca de l'Acadèmia de Ciències Mèdiques de Catalunya i Balears

L'acte final d'enguany ha comptat amb una conferència del president de l'ACMCB, Manel Cerdà. L'entitat treballa per a la divulgació de la salut i de professió mèdica
Acadèmia de Ciències Mèdiques - Cloenda 2015
23/06/2015 13:40

La filial alturgellenca de l'Acadèmia de Ciències Mèdiques de Catalunya i Balears va celebrar, aquest cap de setmana passat, el seu acte de cloenda del curs 2014-2015.

La reunió, al CETAP-Telecentre, va comptar enguany amb la presència del doctor Manel Cerdà Vila, president de l'Acadèmia. Cerdà, nascut a Castellciutat, va valorar positivament la tasca que du a terme la filial de l'Alt Urgell i va oferir una conferència sobre suport vital i el paper important que té la ressucitació en aquest àmbit.

El president de la delegació comarcal, Josep M. Fusté, va fer balanç dels darrers mesos i va avançar que ja tenen a punt d'altres temes per tractar per a professionals. Un d'ells és l'estudi genètic que s'està duent a terme amb persones autòctones del Pirineu, per analitzar-ne els seus antecedents familiars i poder prevenir millor malalties cardiovasculars o d'altres tipus entre la població local.

A l'acte hi van ser presents, entre d'altres, la regidora de salut de l'Ajuntament de la Seu, Montse Bonet, i el president de Creu Roja a l'Alt Urgell, que van expressar el seu interès pel tema escollit enguany per a la conferència de cloenda de curs, per la seva importància a l'hora de salvar vides.