Cloenda de la Ruta de les Formatgeries 2018
La Ruta de les Formatgeries arriba a la fi de l'edició 2018. La cloenda consistirà en una conferència de l'historiador Carles Gascón sobre la història de l'elaboració de formatge a l'Alt Urgell i al Pirineu. Tal com és habitual en tots els actes del cicle, l'activitat començarà a les 10 del matí a l'Espai Ermengol de la Seu.
La ruta ha ofert novament aquest any la possibilitat que veïns i visitants coneguin de primera mà el funcionament de les reconegudes formatgeries de l'Alt Urgell. Aquests darrers anys el llistat d'establiments que es visiten també s'ha estès a comarques veïnes, amb formatgers que en la majoria de casos també són participants a la Fira de Formatges Artesans del Pirineu, a la Seu.
En aquesta edició hi han pres part Cal Rosnou (Bolvir), l'Abadessa (la Seu), Mas d'Eroles (Adrall), Serrat Gros (Josa), Baridà (Bar), Castell-llebre (Peramola), l'Oliva (Oliana), La Reula (Fígols d'Organyà) i Cal Xic (Aravell). El cicle programa una visita cada mes.