Ves al contingut. | Salta a la navegació

Eines personals


Sou a: Inici / Notícies / Cloenda de la Ruta de les Formatgeries 2018

Cloenda de la Ruta de les Formatgeries 2018

El cicle, que permet conèixer la tasca dels artesans del formatge, es completarà aquest diumenge al matí a l'Espai Ermengol amb una conferència de Carles Gascón
Ruta de les Formatgeries
29/11/2018 17:53

La Ruta de les Formatgeries arriba a la fi de l'edició 2018. La cloenda consistirà en una conferència de l'historiador Carles Gascón sobre la història de l'elaboració de formatge a l'Alt Urgell i al Pirineu. Tal com és habitual en tots els actes del cicle, l'activitat començarà a les 10 del matí a l'Espai Ermengol de la Seu.

La ruta ha ofert novament aquest any la possibilitat que veïns i visitants coneguin de primera mà el funcionament de les reconegudes formatgeries de l'Alt Urgell. Aquests darrers anys el llistat d'establiments que es visiten també s'ha estès a comarques veïnes, amb formatgers que en la majoria de casos també són participants a la Fira de Formatges Artesans del Pirineu, a la Seu.

En aquesta edició hi han pres part Cal Rosnou (Bolvir), l'Abadessa (la Seu), Mas d'Eroles (Adrall), Serrat Gros (Josa), Baridà (Bar), Castell-llebre (Peramola), l'Oliva (Oliana), La Reula (Fígols d'Organyà) i Cal Xic (Aravell). El cicle programa una visita cada mes.