Ves al contingut. | Salta a la navegació

Eines personals


Sou a: Inici / Notícies / Cloenda del projecte d'aprenentatge i servei 'Tots som joves, tots som grans'

Cloenda del projecte d'aprenentatge i servei 'Tots som joves, tots som grans'

Alumnes de La Salle han visitat novament padrins de les residències del Sant Hospital i de Sant Josep Enguany s'ha realitzat quatre trobades intergeneracionals, una de les quals al centre educatiu
Aprenentatge i Servei La Salle 2014
20/06/2014 13:51

Aquest divendres s'ha dut a terme la quarta i última sessió del projecte d'aprenentatge i servei "Tots som joves, tots som grans" on participen de manera voluntària 35 alumnes de 4t d'ESO del Col•legi La Salle.

En aquesta última sessió,quinze alumnes han visitat l'hospital per acompanyar els avis amb cadira de rodes pels carrers de la ciutat. Els joves s'han posat en el seu lloc per conèixer les barreres arquitectòniques i fer també una activitat sense visió. Els altres 20 alumnes, que han visitat la Llar Sant Josep, han fet un esmorzar conjunt i han gaudit d'una actuació d'Elias Porter i Pep Lizandra.

Durant aquest curs els estudiants han treballat diferents aprenentatges dins l'assignatura d'Educació eticocívica i religió al voltant de temes com l'empatia, la intergeneracionalitat i el voluntariat.

Les entitats que col•laboren van fer durant el primer trimestre diverses xerrades per tal de conèixer més a fons la seva tasca. Van visitar, doncs, l'Oficina Jove de l'Alt Urgell, el Consorci d'Atenció a les persones, l'Ajuntament per conèixer el Pla Educatiu d'Entorn. En aquesta tercera edició s'han fet quatre trobades, una de les quals ha estat per primera vegada a La Salle.