Ves al contingut. | Salta a la navegació

Eines personals


Sou a: Inici / Notícies / Comença la preinscripció a les llars municipals d'infants

Comença la preinscripció a les llars municipals d'infants

El període per sol.licitar plaça a La Grandalla o Els Minairons serà fins divendres dia 15
Llar d'Infants 'La Grandalla'
04/05/2009 12:47

Avui dilluns la Regidoria d’Educació de l’Ajuntament de La Seu d’Urgell inicia el període de preinscripció de les llars d’infants municipals 'La Grandalla' i 'Els Minairons' per al curs 2009-2010. Totes les famílies que hi estiguin interessades poden obtenir l’imprès de sol•licitud de preinscripció a l’Oficina d’Atenció Ciutadana, i per a més informació caldrà dirigir-se a l’Oficina Municipal d’Escolarització del Consistori urgellenc i a la web municipal www.laseu.cat.

El període per preinscriure els nens i nenes de 0 a 3 anys s’allargarà fins al 15 de maig. Els dos requisits que es demanen són que l’infant compleixi 6 mesos abans del 14 de setembre d’enguany i que hagi nascut l’any 2007 o en els anys posteriors. D’altra banda, la inscripció per al curs 2009-2010 dels infants ja inscrits durant el curs 2007-2008 ja s’ha dut a terme entre els dies 20 i 29 d’abril.

A l’imprès de sol•licitud cal adjuntar la fotocòpia del DNI del pare i de la mare o del tutor legal, fotocòpia del llibre de família, targeta sanitària de l'infant, així com tots els documents que serveixin per justificar els criteris establerts en aquestes bases de preinscripció.

Un cop finalitzi el termini de preinscripció s’iniciarà la fase d’estudi i aplicació dels barems a les sol•licituds de nou ingrés. I tot seguit, es farà pública la llista provisional d’admesos i exclosos, les quals estaran exposades al públic el 26 de maig per tal que s’hi puguin presentar reclamacions. Les reclamacions s’hauran de presentar al registre de l’Ajuntament de La Seu entre els dies 26 i 28 de maig, ambdós inclosos, abans de les dues del migdia.

Les llistes definitives s’aprovaran per part de la Junta de Govern Local l'1de juny. La formalització de matrícula es realitzarà del 4 al 17 de juny. La llista d’espera s’obrirà el 18 de juny.