Ves al contingut. | Salta a la navegació

Eines personals


Sou a: Inici / Notícies / Comença l'adequació de la pista de motocicletes

Comença l'adequació de la pista de motocicletes

Les obres han de permetre tornar a fer l'exàmen oficial a la Seu i evitar desplaçaments a Lleida L'adaptació l'executa l'empresa Antonio Roca i té un pressupost de 31.000 euros
Obres d'adequació de la pista de conducció
06/05/2010 16:41

Aquesta setmana s'han iniciat les obres d'adequació de les instal•lacions de pràctiques de conducció de motocicletes. L'habilitació de la pista, situada davant el parc de bombers, respon al canvi de normativa de Trànsit que obliga a disposar d'un espai pavimentat de 100 metres de llargada per 11 d'amplada per tal de poder fer els exàmens oficials.

Les obres consisteixen en l'eliminació de la rampa existent, la retirada d'un arbre i la retallada d'un tros de parterre. Es podrà així obtenir una esplanada que permeti disposar de l'espai d'aprenentatge suficient i amb totes les mesures de seguretat.

Així, els examinants podran tornar fer l'examen oficial a la Seu, sense haver-se de desplaçar fins a Lleida per obtenir el carnet de conducció de motocicleta. També s'arranjarà l'entrada d'aquestes instal•lacions de pràctiques de conducció.

Les obres les du a terme l'empresa urgellenca Antonio Roca, SA, tenen un pressupost de 31.342 euros i finalitzaran d'aquí d'un mes.