Ves al contingut. | Salta a la navegació

Eines personals


Sou a: Inici / Notícies / Comença la neteja d'herbes als carrers de Castellciutat

Comença la neteja d'herbes als carrers de Castellciutat

L'Ajuntament du a terme els treballs després de les queixes de l'associació veïnal. El col·lectiu també reclama una millora del paviment en els trams més degradats
Acumulació d'herbes a l'entrada de Castellciutat (Foto: Amics de Castellciutat)
07/06/2017 19:05

L'Ajuntament de la Seu d'Urgell ha iniciat aquest dimecres la neteja d'herbes acumulades als carrers de Castellciutat al llarg de les darreres setmanes. La mesura arriba després que aquest cap de setmana passat l'associació Amics de Castellciutat va denunciar des de les xarxes socials l'acumulació de vegetació a les voreres i vorals del poble i va criticar la "deixadesa" i "manca de manteniment" de les darreres setmanes.

En les fotografies publicades s'hi podia veure com, a causa del creixement d'aquesta primavera per les pluges, les herbes s'expandeixen per la vora dels carrers, camins i cobertes de clavegueram sense que fins ara s'hagin desbrossat, en punts com ara el camí de la Seu, la plaça de Josep Moragues i el carrer de Jacint Verdaguer. L'alcalde de la Seu, Albert Batalla, ha reconegut la manca de neteja durant aquesta primavera al poble per part del servei municipal de jardineria i ho ha atribuït al fet que darrerament s'han concentrat a finalitzar les obres d'urbanització de la plaça de Joan Sansa. Batalla considera que ara s'està "recuperant el temps" pel que fa a les àrees que han quedat descuidades i confia que la problemàtica se solucionarà aviat.

D'altra banda, Amics de Castellciutat també ha lamentat la degradació del paviment en alguns punts del poble, com és el cas de la sortida cap a la carretera N-260, i considera que caldria fer-hi una actuació d'asfaltat per garantir la seguretat dels vianants i visitants i millorar la imatge del nucli.