Ves al contingut. | Salta a la navegació

Eines personals


Sou a: Inici / Notícies / Comencen les obres de millora del CAP de la Seu

Comencen les obres de millora del CAP de la Seu

Els treballs han de permetre ampliar l'espai de serveis com ara pediatria i dentista, habilitar un magatzem i crear dues noves consultes polivalents. També es pintarà tot el recinte i es facilitarà l'accessibilitat
Obres de reforma del CAP de la Seu
16/02/2016 12:10

Aquest mes han començat les obres de millora i reforma del Centre d'Atenció Primària (CAP) de la Seu d'Urgell. Segons ha informat l'Institut Català de la Salut, l'objectiu dels treballs és ampliar i millorar la consulta de la dentista, ubicar un magatzem dins el CAP, ampliar una consulta d'infermeria pediàtrica i del treballador social -actualment de dimensions limitades-, ampliar la sala de reunions i crear dues noves consultes polivalents per fer proves funcionals o urgències.

Tot plegat implicarà un canvi de ubicació del taulell d'admissions, que canvia de costat. Alhora, s'aprofita per pintar tot el CAP i canviar la porta d'entrada, per tenir-ne una de més acessible a persones amb mobilitat reduïda o bé per a cotxets infantils.

Des del CAP de la Seu es valora positivament l'inici del que consideren com "una reforma molt necessària i que millorarà la qualitat de la  feina i la comoditat de tots els usuaris". Des del centre s'ha demanat "la màxima paciència" per les molèsties que puguin generar les obres i han animat treballadors i usuaris a "portar-ho de la millor manera possible". 

El gruix principal del projecte comença aquesta setmana i afecta directament a la zona de pediatria, en la qual un dels quatre despatxos restarà temporalment fora de servei i, més endavant també se'n tancarà un altre. Aquests treballs poden durar entre tres i quatre mesos. Tot i això, l'àrea de pediatria preveu seguir amb l'activitat sense haver de suspendre cap consulta, tot i que en un espai més reduït.